SOM CASTELLÓ

L'únic partit polític de Castelló

Un partit polític que naix a Castelló, de Castelló, per a Castelló i per Castelló

Un Castelló més verd, net i ecològic

Els nostres carrers, places i barris no tenen la neteja adequada. Els nostres espais verds són quasi inexistents. Volem una ciutat moderna, neta i verda.

Un Castelló amb un comerç viu

El nostre nucli urbà es mor. Locals buits i persianes baixades. És vital impulsar un 'Pla Centre' amb major oferta gastronòmica i comercial.

Un Castelló amb una cultura per a tots

La nostra ciutat posseeix un fort teixit cultural que necessita més i millors infraestructures. Volem potenciar a més l'orgull de les nostres tradicions.

Un Castelló amb més oportunitats d'ocupació

Dins de les competències municipals, Castelló necessita garantir l'ocupació amb projectes de formació i accés al mercat laboral en coordinació amb empreses i centres d'estudis.

Un Castelló amb el trànsit més fluid

Necessitem una ciutat accessible i fluïdesa màxima en les comunicacions amb programes de trànsit solvents. Igualment, necessitem facilitat d'accés a la ciutat des de les vies ràpides en unes hores punta on el trànsit queda col·lapsat.

Un Castelló més segur i còmode

Creiem en un
futur sostenible, verd (com la nostra bandera) i ple d'oportunitats en
matèria de desenvolupament econòmic i social. Compromesos amb el medi ambient. 

Eleccions municipals 2023

Ajuda'ns a arribar a l'ajuntament de Castelló

Som el partit de tots aquells que estimen Castelló, la veu de tots aquells que vulguen per a Castelló una alternativa política, liberal i social progressista, a més a més de moderada, humanista, tolerant, conciliadora, compromesa, solidària, realista, racional, pragmàtica, constructiva, innovadora i sempre amb el sentit comú per davant de tot. 

Les eleccions municipals són en:

Segueix-nos en les xarxes socials

Vols treballar per la teua ciutat?

Som un partit jove que vol i necessita créixer per al bé comú de tots els ciutadans.  

Som diferents perquè l'única cosa que ens importa és Castelló. No estem sotmesos a les tiranies d'altres partits que depenen de València o de Madrid. Perquè no utilitzem la política com a professió. Perquè escoltem. Perquè no tolerem l'expressió 'els polítics són polítics' i per això mateix exigim resposta i gestió, ni tampoc acceptem el mantra que 'tots els polítics són iguals'.

Perquè no creiem en els discursos buits d'altres partits que l'única cosa en què pensen és guanyar o perdre eleccions (els és igual una cosa o una altra) i l'única cosa que els interessa és eixir en les fotos. Perquè nosaltres sí que escoltem els veïns. No entrem en promeses banals que no es compleixen. 

Estimem Castelló i des d'aqueix sentiment les nostres polítiques van dirigides a fer de la ciutat un espill de futur, projecció i creixement. Posar a Castelló en el mapa.

Només des de l'amor a una ciutat és possible el seu progrés, la seua llibertat i els seus senyals d'identitat, ara qüestionades perquè no es cree en elles, ni es volen ni es respecten.

Castelló és massa bell per a humiliar-ho. Som una ciutat amb una gran personalitat i cal defensar-la a ultrança. No permetrem un Castelló buidat pels capritxos dels qui no estimen a la seua ciutat i s'aprofiten d'ella. 

Tots els que conformem l'equip de *SOM Castelló som persones amb gran inquietud per la nostra ciutat i tot el que a ella es refereix. El nostre caràcter municipalista posa el focus en els problemes reals de l'entorn més pròxim amb un anhel molt clar, que és el d'atraure inversió externa per a ser més competitius i generar més ocupació.

Així i tot no som polítics de professió ni ho pretenem. Cadascun dels nostres perfils desenvolupa la seua professió amb excel·lència i per això volem extrapolar nostra demostrada capacitat de gestió a la vida pública. Amb respecte, honestedat i responsabilitat gestionarem els diners de la ciutadania.

Hi ha molts motius per a sentir-nos orgullosos de la nostra terra. Castelló és una ciutat mediterrània privilegiada amb quasi huit segles d'història. Vila de les tres cultures; cristiana, musulmana i fesol. De fet, cada any en el nostre Pregó, ratifiquem el "orgull de genealogía" de tots els castellonencs.

Rica en tradicions i festes que estan per damunt de sigles i interessos partidistes. Lligada a la terra i, per tant, a la capacitat de treball i esforç que porta prosperitat. Amb un mapa escultòric de més de 100 obres que embelleixen carrers, places i parcs. Només coneixent el nostre passat i identitat podrem crear un futur pròsper. 

Bústia de suggeriments

Crida'ns

601 51 30 11

Visita'ns

c/ Cavallers, 10
12001 - Castelló de la Plana

Contacta'ns

info@somcastello.com

© 2022 Tots els drets reservats             Política de privacitat | Cookies